BTC d.d.

Partner BTC d.d.
Naslov Šmartinska cesta 152 1000 Ljubljana SI
E-pošta info@btc-city.com
Telefon 01 / 585 11 00
Spletna stran http://www.btc-city.com/

Predstavitev

Poslovno zgodovino družbe bistveno zaznamuje dvoje: prostor sam ter blago. Iz prostora za skladiščenje blaga – sprva zgolj za potrebe ljubljanskih trgovin in sčasoma do razsežnosti največjega kopenskega terminala v jugovzhodni Evropi – je družba postopno ustvarila prostor mesta, mesto BTC, v katerem je preudarno, obenem pa širokopotezno in vizionarsko drugega za drugim uresničevala drzne projekte, ki so odražali njen ustvarjalni vitalizem, neusahljivi delovni polet in kreativno svežino.Edinstvenost mesta BTC ni nastala le iz sožitja poslovnih, nakupovalnih, rekreativno-zabaviščnih in kulturnih programov na enem mestu; njegova unikatnost sloni na prepletu raznovrstnih vsebin, iz katerega se je porodil nov družbeni, javni prostor. Urbanizirani prostor mesta BTC je postal demokratičen prostor, odprt za vsakogar; postal je prostor, ki s svojo večplastno identiteto ne ustvarja le širokih možnosti za prihodnji razvoj; prostor, kakor se je razvil, je hkrati tudi generator nove, regionalne, metropolitanske zavesti.

Pri svojem poslovanju se je družba vseskozi zavzemala za projekte, ki ne prinašajo dodane vrednosti le njej sami, temveč tudi širši družbeni skupnosti in prihodnjim generacijam. O tem pričajo številna priznanja in nagrade, domače in mednarodne, ki jih je prejela v minulih letih. V strategiji nadaljnje poslovne poti so zato skrb za okolje in trajnostni razvoj v prid zelenemu mestu, uveljavljanje inovativnih storitev in uvajanje najsodobnejših informacijskih tehnologij v prid pametnemu mestu, kar najbolj poudarjeni.

BTC je dinamična in odprta, moderna in uspešna družba, ki vseskozi stremi k napredku. Zgodba o njenem razvoju je zgled doslednega in vztrajnega uresničevanja vizij, ki so se kdaj zdele fantastične, tvegane, nerealne. A presenetljivi vzpon, ki ga je družba dosegla, je slonel na trdnih temeljih in je vselej potekal s posluhom za potrebe najširšega okolja ter vseh, s katerimi se je družba povezovala na skupni poti. Le tako je lahko ustvarila mesto priložnosti, ki objame vse.


Ugodnosti partnerja